ONTWERPEN

Een ervaren Grafisch Ontwerper / Vormgever
Zoek je een Grafisch Ontwerper / Vormgever in Eindhoven met ervaring en functionele, frisse ideeën? Zoek je een vormgever die een huisstijl met heel veel variatie herkenbaar kan houden? Zoek je een vormgever/ontwerper die altijd zorgt dat je uitstraling volledig in balans is, zodat het prettig is om naar te kijken en een blikvanger wordt die ook nog blijft hangen?

Grafisch Ontwerper / Vormgever in dienst van …
Ja, in dienst van wat? … of wie? Een goede ontwerper / vormgever is niet zo gemakkelijk te vinden. Creativiteit uit zich in de meest vreemde vormen, waarbij je soms ook het idee krijgt dat het ontwerp bepalend is geweest voor wat men wil uitdragen. Een verkeerd beeld, met in het ergste geval een onduidelijke boodschap, is dan een vervelend gevolg.

Als Grafisch Ontwerper / Vormgever denk je verder
Zorg altijd dat je campagne een goed doordachte basis heeft, anders ben je creatief snel uit gesleuteld voor een effectief vervolg. Iets kan opvallen in kleur, formaat, of vormgeving, maar één ding staat bij een Grafisch Ontwerper / Vormgever van Ardata reclame voorop: het ontwerp staat In dienst van de uitstraling en de boodschap, ALTIJD!

Ontwerper, Vormgever, DTP’er, beeldbewerker en template bouwer in één!
Waar kun je de Grafisch Ontwerper / Vormgever van Ardata reclame voor inzetten! Doordat we zelden iets weigeren en ook liever geen NEE willen verkopen (omdat we de vaardigheden niet hebben), beschikt een Ardata Ontwerper / Vormgever over veel grafische disciplines! Hij is:
–    Ontwerper / Vormgever
–    Stand-ontwerper / Etaleur
–    Concept / Webdesigner
–    PowerPoint specialist
–    Prezi specialist
–    Office template expert (Word en Publisher)

Waaraan voldoet een goede grafisch ontwerper / vormgever?
Een grafisch ontwerper / vormgever is DE optimale teamspeler. Hij moet namelijk laten zien wat de bedenkers / tekstschrijvers en/of de klant in hun hoofd hebben. Hij is het visuele bewijs dat we de opdracht goed begrepen hebben. Hij bepaalt uiteindelijk de uitstraling van jouw bedrijf en zorgt dat je boodschap de juiste lading meekrijgt. Nieuwsgierig? Kom eens vrijblijvend kennismaken!