PowerPoint

Een PowerPointpresentatie (laten) maken?

Met onze uitgebreide kennis en ervaring helpen wij u graag bij het opzetten van uw PowerPointpresentatie. Dat kan bijvoorbeeld via de opzet van een template (ontwerp), zodat u deze – eventueel met uitleg en ondersteuning – zelf verder uitwerkt. Maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij de presentatie in zijn geheel (presentatie-klaar) voor u opzetten. Het einddoel? Uw gasten met trots een presentatie gaan geven.

Hoe gaan we te werk?

U kunt zelf (basis)inhoud aanleveren en ons alleen de opzet en vormgeving van de presentatie laten maken. Maar uiteraard kunnen we u ook helpen vanaf het begin; dus incl. advies, tekst, ontwerp en beeldmateriaal. Tijdens een eerste gesprek inventariseren we dan uw wensen, zoals:

  • Wat is uw boodschap? (Product, dienst of verhaal)
  • Wie is de doelgroep?
  • Vorm van presentatie? (On-line, publiek, video)
  • Wie moet er mee gaan werken? (Template, kennis van PowerPoint)
  • Huisstijl (Vormgeving, lettertype, kleuren etc.)
  • Beschikt u over de juiste tekst, beeldmateriaal en eventuele animaties?
Met onze ruime ervaring als vormgever/ontwerper en de uitgebreide kennis van zowel grafische als Office-programma’s beschikken we over alle gereedschappen en kennis om aan al uw presentatiewensen te voldoen. Wilt u later zelf nog aanpassingen doen of slides toevoegen? Wij leggen u graag uit hoe u dit moet doen.

Interactief startmenu

Eén PowerPoint bestand kan meerdere presentaties bevatten. Zo kunt u tijdens de presentatie – bijvoorbeeld naar aanleiding van een vraag uit uw publiek – direct switchen naar een gerelateerd presentatiegedeelte om hierover (gedetailleerd) uitleg te geven.

Ingewikkelde slides

We gaan heel ver bij de opzet (of upgraden) van uw PowerPointpresentatie. Slides met grafieken, organogrammen, kaarten, schema’s, diagrammen, animaties etc., het kan allemaal! Wellicht kunnen we de slides ook op een betere wijze visualiseren of inrichten en de overgangseffecten en animaties van beeld en tekst voorzien. Alles voor een heldere, dynamische en aantrekkelijke videoshow.